Papa schimbă Biblia.

Papa se încumetă să schimbe Cele 10 porunci, adică Legea Lui Dumnezeu. Se împlinește Biblia. Ce vei face tu și familia ta? Te vei închina Antihristului și proorocului mincinos? Dacă faci acest lucru vei suferi pentru veșnicie. De aceea pocăiește-te, cât mai este timp!

Iată, Biblia arată faptul că Papa împlinește voia Satanei:
Daniel 7:25 „El va rosti vorbe de hulã împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfinții Celui Prea Înalt, și se va încumeta sã schimbe vremile și legea; Și sfinții vor fi dați în mînile lui timp de o vreme, douã vremi, și o jumãtate de vreme”.

Antihristul te va însemna cu pecetea lui 666, iar dacă vei primi semnul lui, pe frunte sau pe mână, nu vei avea niciodată iertare din partea Lui Dumnezeu .
În Apocalipsa 14:8-11 se afirmă:
9 Apoi a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare: ,,Dacã se închinã cineva fiarei și icoanei ei, și primește semnul ei pe frunte sau pe mînã,
10 va bea și el din vinul mîniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mîniei Lui; și va fi chinuit în foc și în pucioasã, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.
11 Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n’au odihnã cei ce se închinã fiarei și icoanei ei, și oricine primete semnul numelui ei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s